Zmiana miejca odbywania kary w Zakładzie Karnym – bliżej domu
- This topic has 3 odpowiedzi, 3 głosy, and was last updated 3 years, 3 months temu by .
- Musisz się zalogować, żeby odpowiedzieć w tym temacie.
Strona główna › Forum › Rozmowy ogólne › Zmiana miejca odbywania kary w Zakładzie Karnym – bliżej domu
Tagi: transport, Transport pomocy..., zakład karny, ZK
witam !!! mój mąż przebywa w zakładzie karnym oddalonym o 80 km od miejsca zamieszkania . chcielibyśmy aby przenieśli go do bliższego zk który jest oddalony o 54 km . i tu moje pytanie na jaki art można się powołać oprócz art 100 kkw z góry dziękuję za pomoc
Jak napisać wniosek o przetransportowanie do najbliższej jednostki penitencjarnej 6 miesięcy przed wyjściem z zakładu karnego . Z góry dziękuję za informację
Witam Mój narzeczony od 3 lipca odbywa kare w wysokości roku. Mieszkam w Warszawie jego przewieźli do Kamińska na R2 mamy 4 tygodniowego synka którego nie moze zobaczyć przez odleglosc. Kiedy moze starać sie o transport na art 164 kkw? Lub moze inny pomysl ktoś ma jak go ściągnąć bliżej domu?
Chyba do 100km od miejsca zamieszkania mają prawo to trzymać gdzie chcą.
zpozdrowieniem.pl to serwis internetowy dzięki, któremu zrealizujesz szybko i bezpiecznie przesłanie środków pieniężnych dla osadzonej osoby (wypiska), zamówisz paczkę żywnościową i paczkę higieniczną osobie osadzonej w areszcie śledczym, zakładzie karnym lub oddziale zewnętrznym.
Obecnie zajmujemy się przesyłaniem wypisek oraz realizowaniem zamówień na paczki żywnościowe i higieniczne osadzonym w prosty, szybki i bezpieczny sposób korzystając ze sprawdzonego serwisu Przelewy24, który daje nam gwarancję pewnych i bezpiecznych płatności internetowych.
Dodatkowo dajemy możliwość zamówienia Rzetelnej Porady Prawnej online.
Krótko mówiąc: zajmujemy się wsparciem rodzin osób osadzonych poprzez szereg ułatwień związanych z przekazywaniem funduszy osobom osadzonym, paczek żywnościowych i higienicznych oraz świadczymy usługi w zakresie profesjonalnej pomocy prawnej.
Sprawdź status zamówienia Historia zamówienia bez logowania.
kontakt@zpozdrowieniem.pl pon.-pt. 8:00 - 16:00
33 444 66 32 Infolinia 24 h wyłącznie dla klientów serwisu.
UWAGA: Twoja jednostka wyświetla się na szaro? To oznacza, że jesteśmy w trakcie aktualizacji listy produktów. Prosimy o cierpliwość.